Kim Kilde

 

Sun Fox Junior 2012


VISIT TINGBJERG - en samtidskunstfestival kurateret af Matthias H. Borello & Kenneth A. Balfelt

11. Maj - 23. Juni 2012


21 kunstnere fra ind- og udland går i kunstnerisk dialog med gader, tomme butikslokaler og grønne områder i et af Danmarks udsatte boligområder.

Det sker i forbindelse med samtidskunstfestivalen VISIT TINGBJERG, der ser på bydelen med friske øjne og skaber sociale, deltagerbaserede og samfundsdebatterende kunstprojekter i det offentlige rum.

Deltagende kunstnere: Camilla Berner, CharlotteHaslund-Christensen, Det 4. Kontor (BonnieFortune og Sophia Seitz‐Rasmussen,US/DK), Frans Jacobi & Claus Handberg, Gåafstand, HuskMitNavn, Jakob Jakobsen, Jes Brinch, Kathrin Böhm(DE), Kerstin Bergendal & Vladimir Tomic (BIH/DK), Kim Kilde, Maj Horn, Marianne Jørgensen, Morten Dysgaard, Parfyme (DK/US), Søren Thilo Funder, Temporary Services (US), Thorbjørn Reuter Christiansen, Ultra Grøn, Wiebke Grösch & Frank Metzger (DE), Wooloo.

Sun Fox Junior er en installatorisk operation i det offentlige rum med henblik på en åben dialog om og med det maskuline fællesskab på og omkring Lille Torv i Tingbjerg. Der sigtes mod en forebyggelse af kriminalitet ved udvikling af mulighederne for en produktion af alternative narrationer.


www.kennethbalfelt.org

www.kunsten.nu


Projektet er støttet af Statens Kunstråd