Kim Kilde

 

 

Silver Silicon Mesonephric Surf Bird 2011

Foto: Kristian Handberg

 


AFGANG 2011 Billedkunstskolerne, Det kongelige danske Kunstakademi, København. AFGANG 2011 i NIKOLAJ KUNSTHAL

10. juni – 31. juli 2011

 

Få et enestående kig ind i de kommende danske kunstkometers univers, når 36 af morgendagens nyeste talenter præsenterer AFGANG 2011 i Nikolaj Kunsthal.

Kunstakademiets årlige afgangsudstilling er en af kunstscenens mest markante sommerbegivenheder, altid genstand for stor opmærksomhed og forventning – og efterhånden en institution i sig selv. Udstillingen viser nemlig et repræsentativt udsnit af, hvad den mest aktuelle og yngste kunstscene har at byde på lige nu. Og i år udfolder den sig i et væld af medier, problemstillinger og tematikker: Foto, video, skulptur, musik, installation, keramik, tekstil, performance, YouTube – foruden naturligvis malerier og tegninger: årets afgangshold favner bredt, også når det kommer til at have noget på hjerte. De politiske budskaber blander sig med personlige historier, materialeudforskninger og stedsspecifikke værker.

Silver Silicon Mesonephric Surf Bird 2011 er den tredje installation i en fortløbende række undersøgelser af simulacrets tidslighed og indvirkning på oplevelsen af subjektivitet.

 

katalogtekst/Afgang2011

www.kunsthallennikolaj.dk

www.kunsten.nu.

Kim Kilde
Kim Kilde